Genomineerden verkiezingen recreatie bekend!

25-10-2023

De genomineerden voor de recreatie verkiezingen 2023/2024 zijn bekend. De strijd vindt plaats tussen (in willekeurige volgorde):

Beste leerbedrijf


Talent Recreatie


De genomineerden in de categorie beste praktijkopleider in de recreatie worden binnenkort bekend gemaakt. Alvast van harte gefeliciteerd met deze nominaties! 

In de vakjury zitten Johan Bijlsma (FNV Recreatie), Alwin Mulder (S-BB), Peter Verhaaf (TOP Animation), Herbert van Oord (HISWA-RECRON), Margreet Toonen (De Rooi Pannen) en het winnende leerbedrijf 2022/2023: Familie Resort Molenwaard. Woensdag 6 december 2023 vindt de feestelijke uitreiking plaats tijdens De Dag van de Recreatie in Archeon, Alphen aan de Rijn.

Een kleine greep uit de reacties van de genomineerden
TerSpegelt: “Wat tof, super blij mee!!” en aanmelder Helga Goettsch over Julia Kuijpers: “Hier zijn we zo blij mee, omdat ze het echt verdient!”

Over de verkiezing

FNV Recreatie organiseert de verkiezingen uit naam van Stichting Sociaal Fonds Recreatie (SFRecreatie) in samenwerking met sociale partners, namelijk HISWA-RECRON en CNV Vakmensen. Met deze verkiezingen kunnen ambitieuze praktijkbegeleiders, ondernemers en recreatiemedewerkers uit het hele land hun talent tonen. Hiermee laten ze zien dat ze een voorbeeld zijn van goede praktijkbegeleiding in de branche én staat het bedrijf in de spotlights bij (toekomstige) medewerkers. Men kan voor de verkiezing in aanmerking komen door voorgedragen te worden of zichzelf kandidaat te stellen. De vakjury nomineert er vervolgens drie per categorie. Voor de verkiezingen Leerbedrijf worden de genomineerden bezocht door de jury.

Inloggen Mijn FNV Recreatie

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.