Jezelf ontwikkelen is dé sleutel tot een succesvolle loopbaan. Het maakt niet uit waar jij je in je loopbaan bevindt: je bent nooit uitgeleerd. Wij helpen je hier graag verder mee, met praktische tips, trainingen en meer zodat je rustig de tijd kunt nemen om in jezelf te investeren.

Ontwikkeling als basis

Bij FNV Recreatie geloven we dat ontwikkelen en opleiden de basis vormen voor een sterke en gezonde recreatiebranche. Zo kun je als medewerker groeien tot een vakbekwame en servicegerichte professional. Daarnaast blijf je ook beter gemotiveerd als je de ruimte krijgt om nieuwe dingen te leren.

Jezelf ontwikkelen blijf je een leven lang doen en juist in een tijd zoals nu, waarin je werk wellicht veranderd is door corona, is het extra belangrijk dat je niet stilstaat.

Tips om jezelf te ontwikkelen

Karlijn Kneepkens, manager Opleiding & Scholing bij FNV Recreatie, heeft nog een paar goede tips voor als je tijd vrij wilt maken voor je eigen ontwikkeling:

Lees hier hoe Maiko van Zantwijk, coördinator bij Recrateam zich ontwikkeld heeft.

 

Tijd voor trainingen

Wij helpen jou graag bij jouw persoonlijke ontwikkeling. Speciaal voor professionals in de hospitality heeft FNV Recreatie een opleidingsplatform ontwikkeld: Hospitality Academy. Hier vind je online workshops, trainingen en e-learnings om jezelf verder te ontwikkelen. Hieronder vind je een paar voorbeelden van de trainingen die je kunt volgen:

Personal Mapping

Wil je meer over jezelf te weten komen? Over wat je kwaliteiten zijn, waar je valkuilen liggen en hoe je overkomt op andere mensen? Volg dan de online workshop Personal Mapping, waarbij je jezelf letterlijk op de kaart zet! 

E-learnings voor de recreatiesector

Werk jij op een vakantiepark? Dan hebben we voor jou twee e-learnings ontwikkeld: 'Werken in de recreatiesector' en 'Leidinggeven in de recreatiesector'. Deze e-learnings kun je online op je laptop of smartphone volgen wanneer het jou uitkomt. In de e-learnings leer je meer over de thema's omgaan met veranderingen, stressbestendigheid, flexibiliteit, feedback en leer je het beste uit jezelf en je team te halen. 

Nog veel meer op Hopitality Academy

Op Hospitality Academy vind je nog veel meer trainingen, workshops en bijeenkomsten. Of je nou hulp nodig hebt bij je loopbaan, beter voor jezelf wilt leren opkomen of wilt werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Op Hospitality Academy vind je altijd wel een training die aansluit op jouw ontwikkelbehoefte. Neem vooral eens een kijkje!

Tijd voor recreatie

Ben je benieuwd waar je nog meer tijd voor kunt nemen? Klik dan hier om terug te gaan.

 

Inloggen Mijn FNV Recreatie

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.