Winnaars recreatieverkiezingen 2022/2023 zijn bekend

07-12-2022

Dinsdag 6 december zijn tijdens het congres ‘Recreatie terug op de kaart’ de winnaars van de recreatieverkiezingen bekendgemaakt bij Burgers’ Zoo. Na een paar spannende weken zijn dit de winnaars van 2022/2023: 

1. Beste Leerbedrijf Recreatie 
Vakantiepark Molenwaard 
 

 
2. Beste Praktijkopleider Recreatie 
Imaany Vledder, Kennemer Duincamping De Lakens 
 

 
3. Leukste Collega Recreatie 
Elly Janssen  
 


De vakjury heeft zich in de loop naar de uitreiking van de verkiezingen druk beraadt over hun keuze voor de winnaars. Wat zij het belangrijkste vonden? Dat leren op nummer 1 staat en dat er genoeg ruimte is voor studenten om te groeien. Fouten maken mag, want alleen zo krijgen studenten de mogelijkheid om zich zo goed mogelijk te ontwikkelen. Daarnaast wogen creativiteit en een unieke bijdrage zwaar mee voor de vakjury.  

De winnaars van leukste collega en beste praktijkopleider gaan er ieder vandoor met een dinercheque van €150 én natuurlijk de prachtige titel. Het beste leerbedrijf ontvangt naast de titel €500 voor een bedrijfsuitje. Gefeliciteerd allemaal!  

Eerste reactie van het winnende leerbedrijf Vakantiepark Molenwaard 

“Hoera! Wij hebben geweldig nieuws. Vakantiepark Molenwaard is uitgeroepen tot Beste Leerbedrijf Recreatie 2022/2023. “De jury was op zoek naar het meest excellente bedrijf en dat was er maar één,” aldus één van de juryleden. Wij zijn enorm trots op het winnen van deze prijs en dit prachtige jurycommentaar!” 

Lovende woorden over Imaany Vledder en Elly Janssen 

Voordat de winnende praktijkopleider bekend werd gemaakt, kwamen twee studenten van Imaany aan het woord. “Bij Imaany mag je volledig jezelf zijn en kan je alles kwijt, zelfs als er dingen in je persoonlijke leven spelen,” noemde één van hen. Ook Elly Janssen werd namens haar collega's geprezen om haar jarenlange tomeloze inzet! “Elly is een energieke, toegewijde, trouwe collega die dit jaar met pensioen gaat na 28 jaar.” 

Vakjury 

In de vakjury zaten Johan Bijlsma (FNV Recreatie), Alwin Mulder (S-BB), Peter Verhaaf (Beachresort Julianahoeve), Herbert van Oord (HISWA-RECRON), Margreet Toonen (De Rooi Pannen) en het winnende leerbedrijf 2021/2022: Vakantiepark Mölke uit Zuna. 

Over de verkiezingen 

FNV Recreatie organiseert de verkiezingen uit naam van Stichting Sociaal Fonds Recreatie (SFRecreatie) in samenwerking met sociale partners, namelijk HISWA-RECRON en CNV Vakmensen. Met deze verkiezingen kunnen ambitieuze praktijkbegeleiders, ondernemers en recreatiemedewerkers uit het hele land hun talent tonen. Hiermee laten ze zien dat ze een voorbeeld zijn van goede praktijkbegeleiding in de branche én staat het bedrijf in de spotlights bij (toekomstige) medewerkers.  

Inloggen Mijn FNV Recreatie

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.