Recreatie verkiezingen

Ook dit jaar gaan we weer op zoek naar het beste leerbedrijf, de beste praktijkopleider en het beste talent. Drie titels om trots op te zijn! De uitreiking vindt in het najaar plaats.

 1. Leerbedrijf Recreatie 

De verkiezingen 'Leerbedrijf Recreatie' bestaat inmiddels al heel wat jaren! Hiermee kunnen ambitieuze praktijkbegeleiders en ondernemers uit het hele land hun talent tonen. Hiermee laat je zien dat je een voorbeeld bent van goede praktijkbegeleiding in de branche én zet je het bedrijf in de spotlights bij (toekomstige) medewerkers.

De winnaar krijgt de titel ‘Leerbedrijf Recreatie 2024/2025’, een trofee en een plek in de jury voor de volgende verkiezingen. En het beste leerbedrijf wint daarnaast 500 euro! voor een bedrijfsuitje. Maar het gaat natuurlijk ook om de eer. Met deze titel laat je zien dat je goud waard bent als praktijkopleider in ons vakgebied.

Heb jij als docent, stagebegeleider, leerling/stagiair of branchevertegenwoordiger een bijzondere ervaring met een leerbedrijf? Laat dan nu de waardering voor dit leerbedrijf blijken en draag het bedrijf voor als Leerbedrijf Recreatie


Ik meld een leerbedrijf aan
 

2.  Praktijkopleider Recreatie

Praktijkopleiders zijn onmisbaar in onze branche en een voorbeeld voor toekomstige medewerkers. Een goede praktijkopleider geeft met aandacht en zorg het vak door aan de volgende generatie. Het is belangrijk dat de praktijkopleider hier dan ook de tijd en ruimte voor krijgt. Het is meer dan het afstrepen van een takenlijst. Hoe mooi is het als een stagiaire terugkijkt op zijn carrière en zich die ene praktijkbegeleider herinnert.

De winnaar krijgt de titel ‘Beste praktijkopleider Recreatie 2024/2025’, een trofee en een cheque voor een dinerarrangement. Maar het gaat natuurlijk ook om de eer! Met deze titel laat je zien dat je goud waard bent als beste praktijkopleider in de recreatie. 

Ken jij een praktijkopleider die alles in het werk stelt om studenten het beste uit zichzelf te laten halen? Meld deze dan aan voor de verkiezing van de Beste Praktijkopleider Recreatie!


Ik meld een praktijkopleider aan
 

3. Talent Recreatie

De verkiezing Talent Recreatie is vorig jaar geïntroduceerd, met direct heel wat mooie aanmeldingen! Heb jij een collega of ben je zelf die collega die zich op een bijzondere wijze gepresenteerd heeft, onderscheidend is én een echte ambassadeur is van het vak? 

De winnaar krijgt de titel ‘Talent Recreatie 2024/2025’, een trofee en een cheque voor een dinerarrangement. Maar het gaat natuurlijk ook om de eer! Met deze titel laat je zien dat je goud waard bent als talent in de recreatie. 

Ken jij iemand die volgens jou echt een talent is binnen de recreatie? Meld hem of haar dan nu aan als ‘Talent Recreatie’ en maak samen kans op het dinerarrangement.


Ik meld een recreatie talent aan
 

Vakjury

In de vakjury zitten Johan Bijlsma (FNV Recreatie), Aafke Snip (S-BB), Herbert van Oord (HISWA-RECRON), Arno Goedhart (Summa College) en het winnende leerbedrijf 2023/2024: Thermae 2000. De vakjury kiest uit alle inzendingen per verkiezing drie genomineerden. 

FNV Recreatie organiseert de verkiezingen uit naam van Stichting Sociaal Fonds Recreatie (SFRecreatie) in samenwerking met sociale partners, namelijk HISWA-RECRON en CNV Vakmensen.

Inschrijven voor de verkiezingen kan tot oktober 2024.

Toolkit

Op de toolkitpagina vind je verschillende communicatiemiddelen om de verkiezingen te delen binnen jouw organisatie. Ga naar de toolkit

Winnaars 2023/2024

Lees meer over de winnaars van de verkiezingen recreatie 2023/2024 of bekijk een foto-verslag van de uitreiking tijdens De Dag van de Recreatie.      

 

Inloggen Mijn FNV Recreatie

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.