Recreatie verkiezingen

Dit jaar worden er wederom een drietal verkiezingen gehouden in de recreatie. We gaan op zoek naar het beste leerbedrijf, de beste praktijkopleider en NIEUW dit jaar het beste talent. Drie titels om trots op te zijn! De uitreiking vindt plaats tijdens de Dag van de Recreatie op woensdag 6 december 2023 in het Archeon.

 1. Leerbedrijf Recreatie 

Met de verkiezing 'Leerbedrijf Recreatie' kunnen ambitieuze praktijkbegeleiders en ondernemers uit het hele land hun talent tonen. Hiermee laat je zien dat je een voorbeeld bent van goede praktijkbegeleiding in de branche én zet je het bedrijf in de spotlights bij (toekomstige) medewerkers.

De winnaar krijgt de titel ‘Leerbedrijf Recreatie 2023/2024’, een trofee en een plek in de jury voor de volgende verkiezingen. En het beste leerbedrijf wint daarnaast 500 euro! voor een bedrijfsuitje. Maar het gaat natuurlijk ook om de eer. Met deze titel laat je zien dat je goud waard bent als praktijkopleider in ons vakgebied.

Heb jij als docent, stagebegeleider, leerling/stagiair of branchevertegenwoordiger een bijzondere ervaring met een leerbedrijf? Laat dan nu de waardering voor dit leerbedrijf blijken en draag het bedrijf voor als Leerbedrijf Recreatie 2023/2024


Ik meld een leerbedrijf aan
 

2.  Praktijkopleider Recreatie

Praktijkopleiders zijn onmisbaar in onze branche en een voorbeeld voor toekomstige medewerkers. Een goede praktijkopleider geeft met aandacht en zorg het vak door aan de volgende generatie. Het is belangrijk dat de praktijkopleider hier dan ook de tijd en ruimte voor krijgt. Het is meer dan het afstrepen van een takenlijst. Hoe mooi is het als een stagiaire terugkijkt op zijn carrière en zich die ene praktijkbegeleider herinnert.

De winnaar krijgt de titel ‘Beste praktijkopleider Recreatie 2023/2024’, een trofee en een cheque voor een dinerarrangement. Maar het gaat natuurlijk ook om de eer! Met deze titel laat je zien dat je goud waard bent als beste praktijkopleider in de recreatie. 

Ken jij een praktijkopleider die alles in het werk stelt om studenten het beste uit zichzelf te laten halen? Meld deze dan aan voor de verkiezing van de Beste Praktijkopleider Recreatie 2023/2024!


Ik meld een praktijkopleider aan
 

3. Talent Recreatie

De verkiezing Talent Recreatie is dit jaar nieuw. Heb jij een collega of ben je zelf die collega die zich op een bijzondere wijze gepresenteerd heeft, onderscheidend is én een echte ambassadeur is van het vak? 

De winnaar krijgt de titel ‘Talent Recreatie 2023/2024’, een trofee en een cheque voor een dinerarrangement. Maar het gaat natuurlijk ook om de eer! Met deze titel laat je zien dat je goud waard bent als talent in de recreatie. 
 

Ken jij iemand die volgens jou echt een talent is binnen de recreatie? Meld hem of haar dan nu aan als ‘Talent Recreatie 2023/2024’ en maak samen kans op het dinerarrangement.


Ik meld een recreatie talent aan
 

Vakjury

In de vakjury zitten Johan Bijlsma (FNV Recreatie), Alwin Mulder (S-BB), Peter Verhaaf (TOP Animation), Herbert van Oord (HISWA-RECRON), Margreet Toonen (De Rooi Pannen) en het winnende leerbedrijf 2022/2023: Vakantiepark Molenwaard.

FNV Recreatie organiseert de verkiezingen uit naam van Stichting Sociaal Fonds Recreatie (SFRecreatie) in samenwerking met sociale partners, namelijk HISWA-RECRON en CNV Vakmensen.

Inschrijven voor de verkiezingen kan tot oktober 2023.

Toolkit

Op de toolkitpagina vind je verschillende communicatiemiddelen om de verkiezingen te delen binnen jouw organisatie. Ga naar de toolkit

Aftermovie uitreikingen 2022/2023

Lees meer over de winnaars van de verkiezingen recreatie 2022/2023 of bekijk hieropnder de aftermovie van de uitreiking tijdens het recreatie congres. 

         

 

 

Tijd voor recreatie

Ben je benieuwd waar je nog meer tijd voor kunt nemen? Klik dan hier om terug te gaan.

 

Inloggen Mijn FNV Recreatie

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.