UITNODIGING

Op woensdag 6 december 2023 organiseert FNV Recreatie De Dag van de Recreatie in Archeon, Alphen aan de Rijn. Deze dag is bedoeld om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van medewerkers in de recreatie. In navolging van het succesvolle congres 'Recreatie terug op de Kaart' (eind 2022), waarin de dialoog tussen werkgevers, onderwijs en medewerkers centraal stond, zijn werkgevers en het leisure-onderwijs ook van harte welkom bij het middaggedeelte van deze dag.

Tijdens het middaggedeelte wordt een workshop en een rondetafelsessie georganiseerd, waar werkgevers, het onderwijs en medewerkers met elkaar in gesprek gaan over het werken in de sector recreatie. Daarnaast maken we aan het eind van de dag bekend wie verkozen is tot mooiste leerbedrijf, beste praktijkopleider en talent van het jaar en sluiten we de dag af met een netwerkborrel. 

Een middag boordevol inspiratie over de prachtige sector, waar medewerkers, werkgevers en onderwijs met samen komen en voor mooie inzichten zorgen.  Aansluitend een informele borrel. Ben je er ook bij? 

Inhoud workshop en sessie
 

  • Workshop Arbeidsmarktbranding
    Hoe laat je zien dat werken in de recreatie een prachtige baan met perspectief is? Tijdens de workshop word je meegenomen in de verschillende aspecten van arbeidsmarktbranding voor jouw bedrijf of op school. Nut en noodzaak wordt besproken naar aanleiding van het imago-onderzoek en we gaan concreet aan de slag met jouw interne beloftes
  • Rondetafelsessie
    Onderwijs in de praktijk: naadloze aansluiting van onderwijs naar de werkvloer. Met o.a.: welke competenties hebben leerlingen nodig om praktisch aan de slag te kunnen, hoe kan de aansluiting van onderwijs naar de werkvloer naadloos aansluiten? 

Om 12.00 nemen de medewerkers uit de recreatie een  'kijkje in de keuken bij Archeon'.  Werkgevers en onderwijsmedewerkers die dit interessant vinden kunnen hier om 12.00 bij aansluiten. 


Programma

12.45 uur

Start met een heerlijke lunch

13.30 uur

Workshop 

14.30 uur

Rondetafelsessie

15.30 uur

Uitreiking wedstrijden

16.00 uur

Afsluiting en netwerkborrel

17.00 uur

Einde   Vul hieronder je gegevens in en meld je aan!

 

Ben je medewerker in de recreatie? Dan kun je je aanmelden via een ander websiteformulier. 

Voornaamw

Achternaam

E-mail

TelefoonLunch je mee? 

 Ja         Nee 
 

Om 12.00 uur bieden we ook de mogelijkheid om nog een 'Kijkje in de keuken' te nemen bij het Archeon. Ga jij mee?

 Ja         Nee  

 


Dit evenement is mede tot stand gekomen door een financiële bijdrage van Sociaal Fonds Recreatie en een initiatief van:
 

Inloggen Mijn FNV Recreatie

Wachtwoord vergeten?
Nu registreren.